Επικοινωνία Το abc Hotel θα σας χαρίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στην καρδιά της πόλης, σε ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεια στη Θεσσαλονικη!

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το abc Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεια στη Θεσσαλονικη! Μπορείτε εύκολα να κλείσετε τη διαμονή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας. Το τμήμα κρατήσεων παραμένει πάντα στη διάθεση σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
box-icon

Πως να φτάσετε στο abc από το αεροδρόμιο

Το abc Hotel απέχει από το αεροδρόμιο Μακεδονία περίπου 12χλμ. Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο X1 με κόστος €1,80 ή να χρησιμοποιήσετε ταξί με κόστος €20,00 (σταθερή τιμή).

box-icon

Πως να φτάσετε στο abc από το σταθμό τρένων

Αν ταξιδέψατε στη Θεσσαλονίκη με τρένο μπορείτε να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας είτε χρησιμοποιώντας ταξί με κόστος γύρω στα €7,00 - €10,00, είτε με κάποιο από το λεωφορεία 10, 11, 31 και 14 με προορισμό τη στάση Καμάρα και κόστος €0,90.

box-icon

Πως να φτάσετε στο abc με το αυτοκίνητο

Το abc Hotel βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη και η πρόσβαση για επισκέπτες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολή. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχει δωρεάν δημοτικός χώρος parking.

FIND US

ABC Hotel

Aggelaki Str. 41, 54621 Thessaloniki
Tel.: +30 2310 265421
Email: info@hotelabc.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 122214804000

Latest News & Offers

Be the first to know about our exclusive, events & promotions!