Οι κορυφαίες στιγμές του Ιουνίου

Ο Ιούνιος είναι εδώ και η Θεσσαλονίκη τον υποδέχεται και μαζί του και το καλοκαίρι γεμάτη ενέργεια και αμέτρητες εκδηλώσεις. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει στην πόλη, ξεκινάει μια σεζόν γεμάτη συναυλίες, φεστιβάλ και ποικίλες εξωτερικές δραστηριότητες. Με τη μέρα να μεγαλώνει, τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και οι επισκέπτες ανυπομονούν να παραβρεθούν στα διάφορα events που σηματοδοτούν την αρχή του καλοκαιριού. Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά να προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι. Εδώ θα ενημερωθείτε για όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε αυτό το μήνα στην πόλη.

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για νιώσετε το κλίμα του καλοκαιριού, παρά παρακολουθώντας μία από τις αμέτρητες συναυλίες που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη αυτό τον Ιούνιο. Με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες και διάφορα είδη μουσικής, σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Εδώ είναι κάποιες από τις συναυλίες που έρχονται:

 

Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:45
Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 21:30
Μιχάλης Χατζηγιάννης & Έλενα Παπαρίζου «Το Καλοκαίρι μας» στο Θέατρο Δάσους

Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:30
Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους

Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:00
Πυξ Λαξ με Συμφωνική Ορχήστρα στο Θέατρο Γης

Τρίτη 11 Ιουνίου στις 21:15
Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Κήπου

Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00
Archive στη Μονή Λαζαριστών

Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 21:30
Μαρίνα Σάττι στη Μονή Λαζαριστών

Τετάρτη 26 Ιουνίου
Ελένη Φουρέιρα στην Paok Opap Arena στις 21:00

Aran Malikian στη Μονή Λαζαριστών στις 21:00

Δείτε εδώ όλες τις συναυλίες και ενημερωθείτε γι αυτές.

 

Η διαδραστική έκθεση Dali Cybernetics στην Αποθήκη Γ’ στην περιοχή της Προβλήτας Α στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη του Σαλβαντόρ Νταλί με τη σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία. Αυτή η πρωτοποριακή παρουσίαση συνδυάζει αρμονικά το σουρεαλισμό του Σαλβαντόρ Νταλί με τα παράλληλα σύμπαντα, την κβαντική φυσική και το ΑΙ. Περιηγηθείτε σε 3D προβολές το διαδραστικό δάπεδο και ζήστε μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση μέχρι τις 29/06/2024.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Φέτος η Ευρώπη γιορτάζει την αγάπη, τη διαφορετικότητα και την ισότητα στο EuroPride 2024 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου σε διάφορα σημεία της πόλης, με σύνθημα “Επιμονή – Πρόοδος – Ευημερία”. Κατά τη διάρκεια του EuroPride, η πόλη θα ζωντανέψει με πολύχρωμες παρελάσεις, διάφορες εκδηλώσεις και λαμπερά πάρτυ σε ένα κλίμα χαράς, ασφάλειας και αποδοχής.
Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το EuroPride 2024 εδώ.

 

Τέλος, μια καλοκαιρινή εμπειρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε είναι η βόλτα με τα Kαραβάκια στη Θεσσαλονίκη. Επιβιβαστείτε στο Καραβάκι Κωσταντής που συνδέει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τον Λευκό Πύργο και τις παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο με διαδρομές των 50 λεπτών. Μια βόλτα με το καραβάκι θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μοναδικές εικόνες και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις κατά μήκος της ακτογραμμής της Θεσσαλονίκης.
Μάθετε περισσότερα για τις διαδρομές εδώ.

 

Ο Ιούνιος μόλις έφτασε και μαζί με αυτόν και μία ανοιχτή πρόσκληση για να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη. Αν κάτι από τα παραπάνω σας κέντρισε το ενδιαφέρον, τώρα είναι η στιγμή να οργανώσετε την επόμενη σας εξόρμηση στη πόλη μας και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Αξιοποιήστε τη διαμονή σας κάνοντας κράτηση στο ABC Hotel, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ